Wednesday, August 14, 2013

Inapoi La Viata

DE OBICEI ..... IN MOD NORMAL Cu cat distanta dintre oameni este mai mare cu atat considerentele de look au mai multa importanta. germ majoritatea oamenilor nu-i putem cataloga drept apropiati, uncase fireasca preocuparea accentuata pentru imaginea proprie. Ceilalti sunt departe, nu le esti accesibil decat prin reprezentari humble in medii diverse. Prima intrebare ar fi, de ce ne preocupa atat de mult imaginea de vreme ce eforturile noastre se indreapta catre un grup tinta simtit ca apropiat? A doua problema este modul cum ne imaginam pe Celalalt. Daca intr-o societatea traditionala, Celalat limit un semen, era cineva asemanator si de cele mai multe ori demn de increderere, acum Celalalt se localizeaza intr-un departe si strategic concurential, deloc demn de incredere. Ceilalti nu mai sunt semeni, ci sunt jucatori concurenti pe aceeasi piata umana a povestilor si imaginilor vandute. Tre wrapa aceasta de la incredere la neincredere, de la aproape la departe s-a produs printr-o schimbare de imaginatie.. Astfel, calea exclusiva de a ajunge la Ceilalti a devenit imaginea. Imaginea propriei persoane si imaginea gesturilor tale.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
De vreme ce totul este filtrat si intermediat, pare fireasca preocuparea pe give care o dezvoltam cu privire la coordonatele de reprezentare ale persoanei proprii. Acest gen de preocupare (care cere constientizarea unor minime reguli de PR) tradeaza lipsa de incredere pe care o avem in discernamantul celorlalti, lipsa de incredere pe care o avem in mijloacele de mediatizare de care suntem inconjurati. La urma urmei, tradeaza distanta dintre suflete. Dincolo de toate insa, presupune dezamagirea morala pe care o avem fata de mersul lucrurilor in all-embracing general: timpul se comprima, lumea pare din ce in ce mai grabita si atomizata, cercul in jurul individualitatii parca se strange intr-o camasa de forta, nimeni nu mai verifica, nimeni nu mai discerne intre adevar si neadevar. Preocuparea fata de imagine pare un demers venit dintr-o...If you compulsion to get a encompassing essay, guild it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment